Εισάγετε λέξη/όρο:

Κατηγορίες

Χαρακτηριστικά είδη τετρακίνητων (πάντα με χιούμορ)

Θέση:
< Όλα τα περιεχόμενα

Η μικρή μας κοινωνία της τετρακίνησης αποτελεί μια μικρογραφία της κακούργας ελληνικής κενονίας η οποία σε όποιο χώρο και αν μπλεχτούμε θα μας κυνηγάει σαν τους κορέους στην στενή, σαν το σκατό στο παπούτσι που έτσι και το πατήσεις δεν φεύγει με τίποτα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι χαρακτηριστικό της μικρής αυτής κοινωνίας είναι η πολυμορφία, η πολυποικιλότητα αν μου επιτρέπεται τον όρο αγαπητοί συνάδελφοι.
Βοηθούμενος από τις πολυετείς σπουδές μου στο αντικείμενο της ανθρωπολογίας και παρανθροπολογίας, επιχειρώ μια κατάταξη του μυστηριώδους αυτού μικρόκοσμου ελπίζοντας να εγείρω μίση αλληλομαχαιρώματα, μαλλιοτραβήγματα, θαψίματα και λοιπές καθημερινές ασχολίες που είναι το αλατοπίπερο στην καθημερινή τετρακίνητη ζωής μας.
Τα είδη των τετρακίνητων :

Ο φυσιολάτρης.
Αγόρασε τετρακίνητο από την αγάπη του στη φύση και γι αυτόν είναι το μέσον (και οχι ο σκοπός) να πάει ακόμα μακρύτερα σε δύσβατα απομακρυσμένα μονοπάτια με ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για να απολαύσει τις διαφορετικές μορφές του τοπίου αναλόγως της εποχής. Όπου νυχτώσει θα στήσει την σκηνή του και τον εξοπλισμό του χωρίς να τον ενδιαφέρουν καθόλου οι ανέσεις και η βολή του.
Το αμάξι του είναι συνήθως ένα ταπεινό niva η vitara και ο εξοπλισμός του θα είναι μόνο για την επίτευξη του στόχου του και όχι για να βγάλει γκόμενα στην καφετέρια.
Από την υπερβολική αγάπη του για την φύση μερικές φορές θα το παρακάνει με αποτέλεσμα η ΕΜΑΚ να διακόψει το τάβλι και να αρχίσει να ψάχνει τον μαλάκα που πήρε τα βουνά. Άλλες φορές θα παρατήσει το όχημα και θα το κόψει με τα πόδια για να γυρίσει να το πάρει την άνοιξη.
Στα τετρακίνητα forum θα αναλωθεί περισσότερο σε συζητήσεις για το επίπεδο του ρουχισμού και για το ποιό ισοθερμικό σώβρακο είναι ευεργετικό για τις αιμορροΐδες, μιας και οι τεχνικές ανάλυσης για ψηλώματα και βελτιώσεις του φέρνουν φαγούρα μεταξύ αφαλού και γονάτων.
Δεν θα τον δεις ποτέ θεατή σε αγώνες trial και τέζα το γκάζι.

Ο Κ@υλόγκαζος.
Το όνειρο του είναι ένα Subaru impreza με 8 διπλές εξατμίσεις και βελτίωση απο τορπέτο που έφερε ο Μπάμπης ο μαντράς από Ιαπωνία και το αναβάθμισε απο την έκδοση «γάμα» στην έκδοση «τα».
Αλλά μιας και προς το παρόν δεν του το επιτρέπουν τα οικονομικά του και το εργοστάσιο που δούλευε μετακόμισε στην Βουλγαρία, αγόρασε τετρακίνητο το χαμήλωσε, και του πλάνισε το καπάκι, και για να αυξήσει συμπίεση και για να ξεχωρίζει απο τα φιλαράκια του και για να βγάλει γκόμενα μιας και “καλή η μ@λακία αλλα με το γ@μήσι γνωρίζεις κόσμο”.
Το χώμα για αυτόν περιορίζεται στον πίσω κήπο του «εξοχικού» στο χωριό όπου κατεβαίνει συχνά μήπως και ψήσει την Ματούλα και του κάτσει.
Τον μικρό μοχλό δίπλα σε αυτόν των ταχυτήτων θα τον ξηλώσει για να κάνει χώρο για τον ενισχυτή για το SAABwoofer (ναι η SAAB βγάζει και ηχεία).
Στα τετρακίνητα forum θα ασχοληθεί περισσότερο με το να πετάει θεωρητικές παπαριές χωρίς να έχει τις περισσότερες φορές ιδέα για το τι πράμα μιλάει, και με το να απαντάει πρώτος σε κάθε μαλάκα που έχει την έμπνευση να κάνει νέο login με γυναικείο όνομα για να σπάσει πλάκα.

Ο τουμπανιασμένος.
Η μάρκα του τετρακίνητού του αναγνωρίζεται πλέον μόνο από τον αριθμό πλαισίου μιάς και οι απαραίτητες «βελτιώσεις» το καθιστούν πλέον μη αναγνωρίσιμο αφού το όχημα για να ικανοποιεί τις ανάγκες του διαθέτει πλέον:
– Μπλοκέ και στον κοτσαδόρο
– Εργάτη μπρος πίσω (εμπρός πακιστανό πίσω αλβανό)
– Σνόρκελ (πέρυσι είχε πλημμυρίσει η πιλοτή του)
– 33άρια mud λάστιχα (τρώνε ένα δίσκο στα 100 χλμ αλλά κάνουν δουλειά)
– Σχάρα οροφής ARB (αξίζει περισσότερο από το αμάξι αλλά είναι μουράτη)
– Μπάρα με 2 πεντάδες προβολείς Ηella (γιατί ο μπαγάσας ο Μήτσος έχει 3 τετράδες) αλλά δεν του αντέχει η μπαταρία και δεν τους ανάβει ποτέ.
– Και φυσικά όλα τα λοιπά παρελκόμενα Ηι Drift (η κάπως έτσι) κασμάδες, φτυάρια, ράγες άμμου κτλ κτλ τα οποία δίνουν στο όχημα περισσότερο την εμφάνιση οχήματος συνεργείου επισκευής βλαβών της ΕΥΔΑΠ.
Οι τετρακίνητες εξορμήσεις τους περιορίζονται στο απέναντι οικόπεδο όπου θα μπεί για να τεστάρει την τελευταία του βελτίωση.
Στα τετρακίνητα forum ασχολείται μόνιμα και μόνο με τις βελτιώσεις – τουμπανιάσματα και την κάθε είδους παπαριά που πουλάει ο τοπικός έμπορος (τον οποίο συνήθως κάνει κουμπάρο) και με τις μικρές αγγελίες αφού πουλάει το τάδε εξάρτημα αφού του ήρθε το καλύτερο από την Αμερική που είχε παραγγείλει εδώ και μήνες.
Θα τον δεις πρώτη μούρη στα trial να δίνει οδηγίες για τα εμπόδια στους αγωνιζόμενους (χωρίς να τον ρωτήσουν) φωνάζοντας τους με το μικρό τους.
Περιττό δε να αναφέρουμε ότι γνωρίζει όλους τους εμπόρους και μηχανικούς του χώρου καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία (αριθμό μητρώου ΙΚΑ, ΑΦΜ, ΕΣΣΟ κτλ κτλ.).
Συνήθως μόλις τελειώσει το project «τούμπανο» θα πουλήσει το όχημα για να αγοράσει άλλο και να αρχίσει απο την αρχή.
Η γυναίκα του συνήθως τον έχει χωρίσει από το πρώτο τούμπανο.

Ο συνειδητοποιημένος.
Αγόρασε τετρακίνητο για να καλύψει πολύπλευρες συγκεκριμένες ανάγκες (εκδρομών, εξορμήσεων με φίλους, για να έλκει το σκάφος του και γιατί γουστάρει τα 4×4).
Θα περιοριστεί στις απαραίτητες βελτιώσεις, δεν θα τρέξει να αγοράσει την κάθε μαλακία που θα του πασάρουν, και θα σταματήσει σε ένα λογικό επίπεδο βελτίωσης (συνήθως περιορίζεται στο τρίγωνο ανάρτηση – λάστιχα – ποδιές).
Το αμάξι και θα το σεβαστεί αλλά και θα το χώσει όπου και αν χρειαστεί ποτέ όμως ανούσια και για επίδειξη στον Βαγγέλη και την Σουλάρα (γιατί καλό μ ..ι η Σουλάρα).
Προτιμάει το ακριβό μεν αλλά τουλάχιστον ικανοποιητικό service της αντιπροσωπείας παρά τον “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω” Βλάση που έγινε μηχανικός γιατί δεν έπαιρνε τα γράμματα. (καλό παιδί και έχει και δικιά του ανάρτηση που σκίζει και την Γκαλμίνι).
Στα τετρακίνητα Forum είναι μέσα σε όλα αν και δείχνει μια προτίμηση στον χαβαλέ και την διασκέδαση.
Συνήθως αλλάζει όχημα όταν το παλιό πάψει να ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Ο αγωνιζόμενος.
Από μικρός ήθελε να τρέχει στα ράλια αλλά ο μπαμπάς του δεν είχε λεφτά για να αναδειχτεί το ταλέντο του. Οδηγεί με τον ίδιο τρόπο είτε στο Rally raid 4×4 με το αγωνιστικό φτιαγμένο Niva η Vitara, η με την Corolla της μαμάς στο δρόμο για το Σούπερ μάρκετ.
Γνωρίζει όλα τα αποτελέσματα της Formula 1 και του WRC από τον δεύτερο Παγκόσμιο και μετά.
Στα forum ασχολείται με τους κανονισμούς και τις διατάξεις της ΕΘΕΑ, και αναλώνεται σε τσακωμούς αν πρέπει να επιτρέπονται τα ανακλινόμενα μπάγκετ η όχι.
Ξεκίνησε απο εκδρομές με την παρέα στο βουνό όπου και άναψε η σπίθα της διάκρισης μέσα του.
Το όνειρό του είναι να βρει σπόνσορες και να ξεφύγει από τα όρια της Ελλαδίτσας που τρώει τα ταλέντα. Ελληνικό ίνδαλμά του ο Τζίγκερ.

Ο σαβούρας.
Αποτελεί από μόνος του ξεχωριστή σχολή και είναι το πολυπληθέστερο είδος.
Δεν του αρέσει η φύση, δεν του αρέσουν τα βουνά. Οι εξορμήσεις του περιορίζονται μόνο στον Αυλώνα και το Καπανδρίτι και αυτό σαν δικαιολογία να καταλήξει σε ταβέρνα όπου θα φάει την Άρτα με τα Γιάννενα. Βρέθηκε σε ομάδα τετρακίνητων αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι τα χρειάζονται αφού για να σαβουριάσουν μπορούν και να πάνε και με TAXI.
Αν ποτέ τον παρασύρουν σε εξόρμηση θα ψάξει εύσχημο τρόπο να την «κάνει» για το κοντινότερο χωριό. Θα σκανδαλιστεί δε αν η ομάδα του πει να κάνουν 20 χλμ χώμα για να φτάσουν σε σημείο που έχει μοναδική θέα (που να τρέχουμε τώρα δεν έχουμε ξαναπάει ??), ενώ στον ξενώνα θα κοιμηθεί πρώτος και θα ξυπνήσει τελευταίος.
Τον συγκινούν περισσότερο το ρέψιμο και το κλάσιμο, και για την τιμή τον όπλων ένα τουμπανισματάκι στο όχημα θα το κάνει.
Στα forum περιορίζεται σε ηλίθια χαχανητά και σε κοκορομαχίες τύπου Μικρούτσικου.

Ο ανώριμος.
Ο τύπος που θα στα πρήξει. Στην εκδρομή θα κάνει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι για να το σπάσει ή να κολλήσει άσχημα και να χαθεί η μισή μέρα.
Θα ανέβει όποιο βουναλάκι βρει για να κάτσει στην κοιλιά ή θα σκάσει σε βράχο και θα απαιτείται ρυμούλκηση με αποτέλεσμα να καταστραφεί η εκδρομή.
Η ακόμα δεν θα φτιάξει το αυτοκίνητο του και θα έρθει μαζί για να βγει η βλάβη στο βουνό.
Αν τον βαρέσει μεγάλη μαλακία θα επιχειρήσει να περάσει φουσκωμένο ποτάμι παρά τις αντίθετες παραινέσεις με αποτέλεσμα να πνιγεί αυτός και το αυτοκίνητο. Στον ύψιστο βαθμό μαλακίας θα έχει μέσα και την οικογένεια του.
Στα Forum θα σπεύσει να απαντήσει σε τεχνικές ερωτήσεις χωρίς να είναι βέβαιος για την ορθότητα αυτών που λέει λόγω ημιμάθειας, και για να κάνει τον καμπόσο.

Η Λουκία.
Βασικά γουστάρει την κατάσταση στα τετρακίνητα forum και θέλει να είναι «in».
Είναι μέσα σε όλα τα ποστ και έχει άποψη για όλα. Σκληρός Off roader μέχρι να βρεθεί εκτός Forum. Εκεί τα ξεχνάει όλα και αλλάζει 10 χρώματα στην πρώτη δυσκολία όπου την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια (αφού θυμήθηκε ότι έχει το φαί στην φωτιά). Φέρει στοιχεία από τον τουμπανιασμένο αφού έχει τουμπανιάσει το όχημα σε ικανό βαθμό. Περισσότερο ασχολείται με το γυάλισμα και το κέρωμα και σπανίως το λασπώνει. Στις συναντήσεις έρχεται για να μην τον κράξουν, μένει σε ξενώνα, αφού δεν αντέχει το κρύο και την κακουχία, ενώ όταν ξεκινάει η εξόρμηση στο βουνό την κάνει αφού δεν του πέτυχε η τελευταία βελτίωση, ή γιατί θυμήθηκε ότι έχει το παιδί άρρωστο. Πάντα όμως υπόσχεται ότι στην επόμενη εξόρμηση θα δείξει την αξία του. Ντύνεται συνήθως σαν κρεμμύδι γιατί “βουνό είναι αυτό μπορεί να την αρπάξεις”.

O άσχετος.
Θα σκάσει μύτη στο βουνό με το τετρακίνητο της μάνας του η του μπατζανάκη του, ο οποίος του το έδωσε με τα χίλια ζόρια, και του υποσχέθηκε ότι άμα του το γρατζουνίσει θα του δείξει την χαρά του πάρα φύση έρωτα. Αν είναι τύπος που δεν αντέχει τέτοιου είδους σεξουαλικές συγκινήσεις θα ξεμυτίσει με νοικιάρικο το οποίο είναι εφοδιασμένο με “ήμουν κάποτε all terrain λάστιχο”. Συνήθως δεν έχει ξανακούσει για χωμάτινη εκδρομή στο βουνό, αλλά παρασύρθηκε από τις υπερβολικές ιστορίες για τέλειο Σ/Κ από τον κολλητό του στο γραφείο.
Η αμφίεση του είναι συνήθως παλιό δερμάτινο σακάκι, τζιν πανταλόνι, και αθλητικό, ή φτηνιάρικο ορειβατικό παπουτσάκι απο το lidl. Αν δεν βρίσκει χρόνο να αγοράσει, θα φορέσει τα παντοφλέ που είχε αγοράσει για να πάει στον γάμο του μπατζανάκη του (ναι αυτού του ερωτύλου). Η γκόμενά του (την οποία απαραίτητα θα έχει μαζί για να της δείξει πόσο adventure αρσενικό είναι), θα σκάσει, με γόβα στιλέτο, εφαρμοστό τζιν με τριαντάφυλλα στο πλάι (για να δείξουμε πόσο trendy είμαστε) μπλουζάκι επώνυμου οίκου και φούξια νύχι με καρδούλες, αρκουδάκια, πεταλουδίτσες και άλλες γυναικείες παπαριές.
Από το αυτοκίνητο δεν θα κατέβουν ούτε με σφαίρες αν δεν πρόκειται για το πάρκιν της ταβέρνας, και από το CB (αν υπάρχει) διαρκώς θα ζητούν συγνώμη για την καθυστέρηση του κομβόϋ και την ασχετοσύνη τους. Το παραμικρό εμπόδιο θα τους φαίνεται κατόρθωμα με αποτέλεσμα η γκόμενα να πετάει μικρές πνιχτές τσιρίδες ενώ ο τύπος, από μέσα του, θα τάζει πίτες στον Άγιο Φανούριο για να την βγάλουν καθαρή. Στην υπόλοιπη παρέα συνήθως μεταδίδουν την ψυχολογία “προστατέψτε τους αναξιοπαθούντες” με αποτέλεσμα πολλοί συνεχώς να τους δίνουν θάρρος (λες και πάμε να πάρουμε την Πόλη), και διαρκώς να τους λένε πόσο καλά τα πηγαίνουν μέχρι τώρα παρά την γκαβομάρα τους (πρώτη φορά).
Σπανίως θα επιχειρήσουν για δεύτερη φορά το απονενοημένο, ενώ την πρώτη τους αυτή φορά θα την διηγούνται για χρόνια, τονίζοντας πάντα πως από τότε δεν βρήκαν χρόνο να ξανάπανε.

O ιδρυματάκιας.
Το όνομα προέρχεται απο την ασθένεια του “Ιδρυματισμού”.
Τα άτομα που πάσχουν από αυτήν πρέπει να ανήκουν μόνο σε τετρακίνητες λέσχες, και δεν διανοούνται να εξορμήσουν αν η εκδρομή δεν είναι οργανωμένη από την λέσχη τους. Αν και συγχρωτίζονται ενδολεσχιακώς πάντα με ετερόκλητα άτομα αυτό τους ικανοποιεί γιατί κάπου ανήκουν. Τα καλοκαίρια και σε νεκρές περιόδους φτάνουν σε σημείο να πληρώσουν πανάκριβα εταιρίες για να συμμετάσχουν σε εκδρομές, (σε μέρη που έχουν ξαναπάει εκατό φορές) αφού μπορούν μόνο να ακολουθούν και η οποιαδήποτε πρωτοβουλία τους φέρνει πονοκέφαλο.
Ο ιδρυματάκιας σε εκφυλισμένη μορφή και σε προχωρημένο στάδιο, θα αποσπαστεί επεισοδιακά από την μητέρα λέσχη (συνήθως μαζί με πέντε – έξι κολλητούς) , για να φτιάξει και αυτός δικιά του και να γίνει και αυτός πρόεδρος.
Τυπικό είδος μιας τυπικής εποχής.

Ο εταιριάκιας.
Συνήθως στέλεχος εταιρίας με πανάκριβο γυαλιστερό τετρακίνητο (ιδιοκτησία της εταιρίας πάντα) που θέλει να ξεδώσει από το πενθήμερο ξύσιμο με τσουγκράνα στο γραφείο. Ξενέρωτος, ξινός, με την νοοτροπία γέρου (όσον αφορά το βουνό) που τα περιμένει όλα απο τον διοργανωτή, αφού πληρώνει και γ….εί.
Συντηρητικός συνήθως στην οδήγηση αλλά που και που πετάει και καμία κωλιά για να διασκεδάσει την γραμματέα του που τον ακολουθεί στην “περιπέτεια” (σιγά μην έπαιρνε μαζί την φώκια του, δεν φτάνει που την τρώει στην μάπα συνέχεια στο σπίτι).
Τα παραπάνω είναι τα συνηθέστερα και τα πολυπληθέστερα, θα ήταν παράλειψή μου όμως να μην αναφέρω και τα πιο ολιγάριθμα:

Ο γκαντέμης.
Χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες:
Α. Του εαυτού του.
Βου. Της παρέας.
Α. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε εκδρομή και να μην βγάλει βλάβη, να μην πάθει ζημιά στο ίσιωμα , ή να μην τον πάρουν τηλέφωνο εσπευσμένα να γυρίσει γιατί τίναξε τα πέταλα η γιαγιά του, ή γιατί έγινε μαλακία στη δουλειά και τον χρειάζονται επειγόντως. Αν βγάλει όλο το Σ/Κ μαζί με την παρέα θα ανάψει κερί στην πρώτη εκκλησία που θα περάσει απ’ έξω.
Βου. Φτου φτου φτου μακριά απο μάς. Δείχνει (και συνήθως είναι) καλό παιδί αλλά έχει κάνει συμφωνία με τον έξω από εδώ. Πρώτος θα ανακαλύψει την διαρροή από το ψυγείο σου, πρώτος θα δείξει το σπασμένο κάρτερ σου, και πρώτος θα φωνάξει “ μηηηή θα καείς” την στιγμή που σπάει το κολάρο του ψυγείου και σε τσουρουφλίζει σαν ψητό κοτόπουλο Μιμίκος. Αυτός θα είναι δίπλα σου όταν το παράθυρο κολλήσει ανοικτό στην βροχή, και όταν το αμάξι σου μυστηριωδώς και για πρώτη φορά δεν παίρνει μπροστά.
Αυτός είναι η αιτία που γίνεται μόδα το κρέμασμα σκόρδων στον καθρέφτη, και που οι ομάδες τετρακίνησης δεν ανακοινώνουν τις εξορμήσεις τους στα forum αλλά τις κανονίζουν μεταξύ τους με pm. Όταν κάνει login στο forum συνήθως θα σου πέσει η σύνδεση ή θα σου κολλήσει το pc.
Εκδρομή με τον Μητσοτάκη ? Βεβαίως, να μαζευτούμε να πάτε.

Ο “κουλός”.
Συμπαθές είδος και αναξιοπαθούν. Ο κουλός πάντα προσπαθεί μετά μανίας να διακριθεί σε αγώνες, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή θα σκάσει ατυχία και θα χάσει την διάκριση. Διακρίνεται από επιμονή και υπομονή (αλλά και αρκετή τσαπατσουλιά και ανευθυνότητα) αφού δεν μπορεί να καταλάβει πως οι άλλοι μπορούν και αυτός “δεν”.
Θα αλλάξει πολλά αμάξια μέχρι να βρει αυτό που ταιριάζει στο ταλέντο του ενώ θα περάσει από όλα τα είδη αγώνων από trial μέχρι rally 4×4 μέχρι να κερδίσει την πολυπόθητη διάκριση.
Συνήθως και περισσότερο λόγω του νόμου των πιθανοτήτων μετά απο 400 συμμετοχές σε αγώνες θα κερδίσει κάποιο κυπελλάκι για να το βάλει πάνω από το τζάκι στο σαλόνι του.
Τρέχει σε όλες τις συναντήσεις που αφορούν αγώνες, συζητήσεις κανονισμών μαλλιοτραβήγματα για Μ.Ω.Τ, ΛΩΤ, και Φ.Ω.Τ.
Στα τετρακίνητα forum σπανίως συμμετέχει ενεργά μιας και σαν “επαγγελματίας οδηγός” κρατάει prestige αλλά πάντα διαβάζει μέχρι και τα άσχετα ποστ για ψάρεμα.

Ο διοργανωτής αγώνων.
Είδος ιδιαίτερα ολιγάριθμο και υπό εξαφάνιση, το οποίo χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής μελέτης.
Άτομο πανεπιστημιακής συνήθως μόρφωσης, με μεγάλες δεξιότητες και με μεγάλη εμπειρία σε μη συμβατικά ταξίδια στο εξωτερικό. Προέρχεται συνήθως από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ή του έντυπου μηχανοκίνητου τύπου. Κύριο χαρακτηριστικό του, είναι ότι δεν είναι αγελαίο είδος και ότι δεν αντέχει τους ομοίους του. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι άμα συναντηθεί με ομοειδή του αμέσως λαμβάνει χώρα η παραδοσιακή τελετουργία της κουτουλομαχίας και σε ακραίες περιπτώσεις όταν αυτή δεν βγάλει νικητή (there must be only one), τότε λαμβάνει χώρα η τρομερή αναμέτρηση του “βγάλε την έξω να τις μετρήσουμε ποιός την έχει πιο μεγάλη”.
Στα forum θα τους συναντήσετε και με τα υποκοριστικά “o κουκουλοφόρος με την φωτογραφική” και ο “εμποράκος με τα καθισματάκια”.
Λυπηρά γεγονότα που όμως προσφέρουν απόλυτες στιγμές ηδονής στους κακεντρεχείς του χώρου οι οποίοι ρίχνουν λάδι στην φωτιά απο τον καναπέ τους, αγκαλιά με το laptop τους.
Πληροφορίες που θέλουν τον Μικρούτσικο να τους παρακαλάει να εμφανιστούν στην εκπομπή του, τις καταγγέλλω ως ψευδείς και ανυπόστατες.

Ο κόπρος.
Αποτελεί είδος μόνος του: ο φίλος μου ο Vagelis. Όσοι τον γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ όσοι, δεν τον γνωρίζουν ας το επιδιώξουν, είναι εμπειρία.

OΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ??

Πηγή: https://4x4ekdromes.gr/keimena/keimena02.htm

Περιεχόμενα